Over ons

Bouwkundig-ergonomisch advies

Woningaanpassingen in het kader van de Wmo vragen om de inzet van mensen met een gedegen kennis van ergonomie, bouwkunde en wet- en regelgeving. Chambers heeft die kennis in huis. Al meer dan twintig jaar.

Maar dat is lang niet alles: door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat snel te schakelen met alle betrokken partijen en kunnen wij vaak inventieve oplossingen aandragen. En, zeker zo belangrijk, wij werken geheel onafhankelijk en kunnen samenwerken met élke organisatie die de medische indicatie stelt.

Onze diensten

 

Onze aanpak

Onze werkwijze passen wij geheel aan op de actuele regelgeving en de wensen en/of (financiële) mogelijkheden van particulieren. We zijn creatief waar u dat wenst en pragmatisch als de omstandigheden dat vragen.

We hebben korte lijnen naar instanties, goede relaties met aannemers/installateurs en hanteren een reëel tarief. We zoeken voor onze opdrachtgevers naar besparingsmogelijkheden en durven ook ongevraagd adviezen te geven, wanneer wij zien dat plannen en processen verbeterd kunnen worden.